Apatura Snuffeldagen

Apatura Snuffelworkshops

Op de eerste dag van het nieuwe jaar 2019 is het precies 5 jaar geleden dat Healingpraktijk Apatura is gestart. De tijd is snel gegaan! Het begon met Aurahealing en Reiki behandelingen. Daar zijn in die 5 jaren een paar mooie technieken bijgekomen. Om je de kans te geven hiermee kennis te maken worden in 2019 diverse Snuffelworkshops georganiseerd. Tijdens de workshops ga je eerst luisteren en daarna ervaren, even snuffelen dus!

Kijk welk onderwerp je het meeste aanspreekt. Wil je meedoen? Bel dan om een afspraak in te plannen. Ik zoek er dan één of meerdere personen bij.

De workshops zijn bedoeld als kennismaking, als 'even eraan snuffelen'. Er zijn dan ook geen vaste kosten aan verbonden. Aan het einde van de workshop bepaal je zelf via een vrijwillige bijdrage wat voor jou de waarde is van de workshop. Hoe interessant was het voor jou en wat heb je geleerd waar je ook echt iets mee kan.

Aurahealing – balans via je aura

Vraag jij je wel eens af waar jijzelf blijft in alle hectiek? Word weer zoals je eigenlijk hoort te zijn! Maak kennis met dit  zeer complete en brede traject dat je aura weer laat stromen en niet-eigen energieën uit je aura verwijdert. Hierdoor herstelt de balans en groei je zodat je beslissingen gaat nemen die beter bij je passen! Hoe wil jij leven?

Reiki – meer fit en gezond door de universele levensenergie

Reiki is een spirituele methode om in onze door het verstand gedomineerde westerse wereld tot je ware zelf te komen. Het is een weg die je naar je eigen grenzen en blokkades leidt met het doel deze te doorbreken en op te lossen. En dat gebeurt op een mooie, liefdevolle en krachtige manier, in het tempo dat bij jou past. Je zit beter in je vel!

Soul Body Fusion® – breng een stralende, energieke gezondheid in al je cellen

Laat de hoge trilling van je ziel harmonieus resoneren met de trilling van je lichaam. Vanuit deze harmonie trek je meer gezondheid, overvloed en welzijn aan. Soul Body Fusion® is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt. Het geeft je een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in werkelijkheid bent.

Mediteren- rust en stilte in jezelf

Je hoeft je tijdens deze workshop nergens om te bekommeren en je mag op een zachte manier werken aan jezelf, in diepe ontspanning. Je wordt je bewust wat er op dit moment in je leeft en wat nu belangrijk is voor jou. Je krijgt meer overzicht, kan makkelijker accepteren wat er is. En je slaapt er heerlijk door.