Apatura Snuffeldagen

Verjaardagsactie: workshop Energetische Bescherming

 

Zoals mijn trouwe cliënten weten organiseer ik ieder jaar een speciale actie rondom mijn verjaardag (9 oktober). Graag dank ik op deze manier de cliënten van Healingpraktijk Apatura voor het vertrouwen in de behandelingen. Ook krijgen geïnteresseerden zo de kans kennis te maken. Vorig jaar kon je meedoen met de workshop 'Ki Power - maak jezelf sterk door gebruik te maken van je innerlijke kracht'. De deelnemers waren aangenaam verrast. Eén van hen formuleerde het als volgt: 'De workshop heeft mij bewust gemaakt van het feit dat er meer mogelijk is als je je Ki Point activeert. Heel bijzondere gewaarwording wanneer je door deze energie sterker wordt zonder je spierkracht aan te spreken.'

Ook dit jaar organiseer ik een workshop waarbij je aan jezelf gaat werken. Veel mensen hebben het gevoel dat ze te open staan waardoor ze worden leeg getrokken en energie weg lekt. Ook kan er dan veel energetisch vuil bij je naar binnen komen. Graag geef ik je enkele tips om dit te voorkomen tijdens de verjaardagsactie:

Workshop Energetische Bescherming - hoe jij jezelf kan beschermen!

Je krijgt uitleg over verschillende invloeden van buitenaf, hoe je dat merkt en wat je ertegen kan doen. Je gaat zelf aan de slag!

Wanneer:
donderdag 24 oktober om 19.30 uur
zaterdag 26 oktober om 14.00 uur
dinsdag 5 november om 19.30 uur
zaterdag 16 november om 14.00 uur

Bijdrage voor cliënten: geen verplicht bedrag - waarde na afloop door jezelf te bepalen (er staat een donatiepot)

Ik hoop dat iedereen meedoet! En neem gerust iemand mee, introducees zijn welkom. Hun bijdrage is 20 euro. Mail of bel me om je aan te melden.