Guanyin Healing

Guanyin, de verbinding met de Bron vanuit je hart

Guanyin is de Godin van Mededogen, zeg maar 'de Moeder Maria uit het Verre Oosten'. In het Oosten bidden al eeuwenlang miljoenen mensen tot Guanyin. Zij helpt in moeilijke tijden om ziekten, leed en pijn te overwinnen en biedt een krachtige ondersteuning. Door de verwerking van je eigen processen krijg je steeds meer verbinding met de energie van Guanyin en daardoor ook met jezelf, je chakra's, je aura en je hogere zelf.

De energie van Guanyin raakt iets bij je aan en activeert processen. Het zet je door onder andere karmabehandeling, meer in je eigen kracht. Dit betekent ook verantwoordelijk zijn voor jezelf en goed voor jezelf zorgen. De verbinding met oude lijnen en oude emoties die veroorzaakt zijn door gebeurtenissen in je (verre) verleden, wordt geleidelijk minder. Oude denkpatronen, overtuigingen en belemmeringen worden makkelijker losgelaten. Door te werken met deze energie en met de juiste intentie kan je een heel nieuw leven voor jezelf creëren. Je kan je eigen krachtbron en Hemel op Aarde vinden.

Tijdens de eerste sessie ontvang je een syllabus met achtergrondinformatie en krijg je de inwijding. Door er 4 sessies intensief mee bezig te zijn wordt er een goede basis bij je gelegd om de energie van Guanyin tot bloei te laten komen. Deze energie kan op vele manieren worden toegepast. Zo kan je er de energie in je handen mee vergroten, je Ik-Ben-Liefde energie vergroten, je chakra’s behandelen, je zenuwstelsel stimuleren en karma genezen. Er wordt tevens gewerkt met de krachtige en liefdevolle energie uit de Violette Vlam, ook wel de driekleurige vlam genoemd.

Guanyin wordt gegeven in 4 dagdelen. Dit kan op individuele basis tegen de prijs van een behandeling van een uur of in een groep. Groepsprijs: € 37,- per dagdeel. Gaat door bij minimaal 2 personen. Data conform het overzicht workshops of in overleg.