Meditatie-avonden

Meditatie-avonden: een compleet programma met meer dan alleen mediteren.

Mediteren werd vroeger vooral als zweverig gezien. Gelukkig leven we in een periode van grote veranderingen en is ondertussen wetenschappelijk aangetoond dat mediteren echt werkt.

Het is heerlijk om even helemaal tot rust te komen en de stilte in jezelf op te zoeken. Je hoeft je tijdens deze avond nergens om te bekommeren en je mag op een zachte manier werken aan jezelf, in diepe ontspanning. Je wordt je bewust wat er op dit moment in je leeft en wat nu belangrijk is voor jou. Door je meer bewust te zijn van het 'nu' maak je je vanzelf minder zorgen om de toekomst en het verleden. Je krijgt meer overzicht, kan makkelijker accepteren wat er is. Dus het helpt je om je emoties meer in balans te brengen. En je slaapt er heerlijk door.

Wat gaan we doen? Het is een compleet programma voor zowel lichaam als geest.  We gaan goed aarden en vervolgens mediteren rondom een bepaald thema om je te zuiveren, los te laten en te voeden. Dus geaard en ontspannen weer naar huis zodat je er weer helemaal tegen kan!

De meditatie-avond kost € 20,- per avond. Gaat door bij minimaal 2 personen. Data conform het overzicht workshops. Wil je graag meedoen maar kan je er fysiek niet bij zijn? Ook digitaal zijn er mogelijkheden. Ik informeer je graag.