Meditatie-avonden

Balans, transformatie en groei door de meditatie-avonden

Mediteren werd vroeger vooral als zweverig gezien. Gelukkig leven we in een periode van grote veranderingen en is ondertussen wetenschappelijk aangetoond dat mediteren echt werkt.

Het is heerlijk om even helemaal tot rust te komen en de stilte in jezelf op te zoeken. Je hoeft je tijdens deze avond nergens om te bekommeren en je mag op een zachte manier werken aan jezelf, in diepe ontspanning. Je wordt je bewust wat er op dit moment in je leeft en wat nu belangrijk is voor jou. Door je meer bewust te zijn van het 'nu' maak je je vanzelf minder zorgen om de toekomst en het verleden. Je krijgt meer overzicht, kan makkelijker accepteren wat er is. Dus het helpt je om je emoties meer in balans te brengen. En je slaapt er heerlijk door.

Wat gaan we doen? Je zit op een stoel en we beginnen altijd met goed aarden. Daarna mediteren we. Daar word je stap voor stap in meegenomen. We mediteren rondom een bepaald thema. Je energie wordt zuiverder, je laat wat jou niet helpt los en je voedt je weer met positieve energie. Je gaat dus geaard, ontspannen en opgeladen weer naar huis.

Ook zijn bepaalde meditaties gericht op groei en transformatie. Je bewustzijnsniveau gaat omhoog zodat je beter aansluit bij de nieuwe hogere trillingen van de Aarde en je de grote veranderingsperiode waar we nu middenin zitten, makkelijker doorstaat.

Data en kosten

De meditatie-avond kost € 21,- per avond. De avond gaat door bij minimaal 2 personen. Data conform het overzicht workshops. Wil je graag meedoen maar kan je er fysiek niet bij zijn? Ook digitaal zijn er mogelijkheden. Ik informeer je graag.

Boeddha naast boom.jpg