Shin-Do®

Shin-Do®, maak gebruik van je innerlijke kracht

 

Healingpraktijk Apatura assisteert Shin-Do® Teacher Judit van de Pavert bij het geven van trainingen. Wat is Shin-Do®?

Shin-Do® is de leer van de energievelden. Door samen met andere deelnemers te oefenen met de vier Ki-natuurwetten leer je hoe energievelden werken bij jezelf en bij anderen en hoe deze elkaar beïnvloeden. Het brengt de verbinding tussen lichaam en geest aan het licht. Je leert jouw Ki te activeren en te laten stromen op de momenten dat jij dat wilt. Shin-Do® is voor iedereen die inzicht, focus, balans en innerlijke kracht wil. De uitspraak dat ware kracht -op welk gebied dan ook- van binnenuit komt, is niet nieuw. Met Shin-Do® leer je deze innerlijke kracht te voelen, te herkennen en op te wekken. 

De wereld gaat steeds sneller. We worden meegezogen in de stress en spanning van elke dag. We zijn op zoek naar innerlijke rust en kracht om de stress aan te kunnen en niet ziek te worden. Wat de meesten niet weten is dat iedereen een kracht in zich heeft waar je aanspraak op kan maken. De training Shin-Do® helpt je om deze innerlijke kracht te ervaren, om zowel mentaal als fysiek krachtig te zijn. Het helpt je om succesvol te zijn, te weten wat je wilt en dat geeft rust.

Shin-Do® is een methode voor elke dag, een weg voor de rest van je leven. Het helpt mee aan een gelukkiger leven!

De training bestaat uit 4 dagdelen en wordt afgesloten met een certificaat. Prijs: € 210,-. Data conform het overzicht workshops.

Bekijk de video voor meer uitleg.