Meditatie-avonden

Balans, transformatie en groei door de meditatie-avonden

Mediteren werd vroeger vooral als zweverig gezien. Gelukkig leven we in een periode van grote veranderingen en is ondertussen wetenschappelijk aangetoond dat mediteren echt werkt.

Het is heerlijk om even helemaal tot rust te komen en de stilte in jezelf op te zoeken. Je hoeft je tijdens deze avond nergens om te bekommeren en je mag op een zachte manier werken aan jezelf, in diepe ontspanning. Je wordt je bewust wat er op dit moment in je leeft en wat nu belangrijk is voor jou. Door je meer bewust te zijn van het 'nu' maak je je vanzelf minder zorgen om de toekomst en het verleden. Je krijgt meer overzicht, kan makkelijker accepteren wat er is. Dus het helpt je om je emoties meer in balans te brengen. En je slaapt er heerlijk door.

Wat gaan we doen? Je zit op een stoel en we beginnen altijd met goed aarden. Daarna mediteren we. Daar word je stap voor stap in meegenomen. We mediteren rondom een bepaald thema. Je energie wordt zuiverder, je laat wat jou niet helpt los en je voedt je weer met positieve energie. Je gaat dus geaard, ontspannen en opgeladen weer naar huis.

Ook zijn bepaalde meditaties gericht op groei en transformatie. Je bewustzijnsniveau gaat omhoog zodat je beter aansluit bij de nieuwe hogere trillingen van de Aarde en je de grote veranderingsperiode waar we nu middenin zitten, makkelijker doorstaat.

Upgrade je chakra's naar Aquariusniveau

Bij de overgang van het Vissentijdperk naar het Aquariustijdperk zijn we in een hele andere energie terechtgekomen. Het Vissentijdperk  richtte zich vanuit de zonnevlecht op het uitwerken van het ego, materialisme en macht. In het Aquariustijdperk staat het hartchakra centraal. De nadruk ligt op universele liefde en eenheid, op verbinding en dingen samen oplossen. Je bent nog steeds je eigen individu met je eigen persoonlijkheid, ook in deze verbinding met het grote geheel. Het verschil is dat je niet meer een individu bent vanuit overlevingsnoodzaak, maar een individu dat zijn aandeel heeft in een nieuwe wereld met meer licht en bewustzijn. Om dit te kunnen doen hebben onze lichamen zich de laatste decennia aangepast. Onze 7 Vissentijdperkchakra's (van stuitchakra tot kruinchakra) hebben een upgrade ondergaan en er zijn 6 chakra's bijgekomen die meer op de kosmos zijn gericht. Mijns inziens is dat een van de redenen waarom veel mensen nu sensitiever zijn voor de subtiele energieën. We ontvangen meer en kunnen meer licht in ons lichaam vasthouden.

13 chakra's kosmische mensIn deze meditaties richten we ons op de universele kracht van de 13 chakra's. Stap voor stap leer je wat ze voor je doen, hoe je ze voor jezelf kan inzetten. Ieder chakra heeft zijn eigen transformatiesymbool waarmee je versneld karma binnen dat chakragebied neutraliseert. Karma dat klachten en kwalen veroorzaakt, karma dat belemmerende gedachtepatronen veroorzaakt, enz. Zonder specifiek te weten waar de oorzaak zit van dit karma, doen de transformatiesymbolen hun werk. Werkt fantastisch! Ook leer je hoe je deze kracht kan inzetten voor je naasten en voor de medemens in zijn algemeenheid. Wat een mooie nieuwe mogelijkheid om jezelf en anderen te helpen!

Data en jouw investering

De meditatie-avond kost € 23,- per avond. De avond gaat door bij minimaal twee personen. Data conform het overzicht workshops. Wil je graag meedoen maar kan je er fysiek niet bij zijn? Ook digitaal zijn er mogelijkheden. Ik informeer je graag.