Reiki

Meer energie en levensvreugde met Reiki

Reiki is een spirituele methode om in onze door het verstand gedomineerde westerse wereld tot je ware zelf te komen. Het helpt je om de zin van het leven te vinden. Ook helpt het je om je eigen keuzes te leren maken. Het is een weg die je naar je eigen grenzen en blokkades leidt met het doel deze te doorbreken en op te lossen. En dat gebeurt op een mooie, liefdevolle en krachtige manier, in het tempo dat bij jou past. Mooi toch?! 

Reiki stamt uit Japan en betekent 'kracht van de zon'. In het Westen spreekt men over 'universele levensenergie'. Reiki is een vitaliserende en genezende energie die doet wat op dat moment het beste voor je is. Het gaat naar de oorzaak van het probleem. Het geeft je verlichting bij fysieke klachten. Reiki is een goede aanvulling op de reguliere gezondheidszorg.

Als Reiki master gebruik ik niet mijn eigen energie maar ben ik een kanaal voor deze universele levensenergie.

Behandelingen

Tijdens een ontspannende behandeling doet de Reiki zijn helende werk. Het heeft het meeste effect als je start met wekelijkse behandelingen. Afhankelijk van waarvoor je komt (een fysieke klacht of wil je groeien) wordt vervolgens de voor jou geschikte tijd tussen de behandelingen bepaald. Een Reiki behandeling zet je iedere keer weer terug in je centrum en brengt een mooi groeiproces op gang. Na de behandeling ben je weer helder in je hoofd en kan je er energiek tegenaan!

Een speciale techniek is het werken met Byosen om opeenhopingen van afvalstoffen in het lichaam te verwijderen. Zie hiervoor het Reiki Byosen pakket.

Woon je te ver weg of ben je ziek en wil je wel een Reiki behandeling ontvangen? Ook op afstand doet de Reiki zijn werk! Informeer naar de mogelijkheden.

Kosten

Voor een Reiki behandeling betaal je per keer de prijs van een uur behandelen (zie tarieven).

Cursus Reiki

Wil jij zelf Reiki leren toepassen? Meld je dan aan voor de Reiki cursussen.