Ki Power

Je bent sterker dan je denkt, gebruik je Ki!

Er zit een innerlijke kracht in je lichaam waar je ieder moment gebruik van kan maken. Veel mensen weten dat niet en laten deze innerlijke turbo onbenut. Zonde, want iedereen heeft het!

Tijdens de training ga je door middel van oefeningen ontdekken hoe je deze kracht kan opwekken. Je zal het direct zelf ervaren! Daarna kan je het in je dagelijkse leven toepassen. Bijvoorbeeld als voorbereiding op een sollicitatiegesprek, om beter je grenzen aan te geven op je werk, om in een stressvolle situatie weer snel in je kracht te staan of om je te ontspannen zodat je dieper slaapt. Je zal verbaasd zijn door de eenvoud van het opwekken van je ki en hoe stevig jij dan bent!

Ben jij enthousiast over Reiki en volg je de Reiki cursussen dan is de training Ki-Power een waardevolle aanvulling. In Japan is het werken met je ki een vast onderdeel van de Reiki opleiding. Ik raad je aan deze training voorafgaand aan de inwijdingen in de tweede Reiki graad te volgen.

Data en jouw investering

De training wordt gegeven in 4 dagdelen. Prijs: € 200,- vanaf 2 personen. Individuele lessen zijn ook mogelijk. Je investering is dan € 225,-. Data conform het overzicht workshops of in overleg.

Ki Power.jpg