Cursus Reiki

Reiki cursussen - het pad naar je Ware Zelf

Wil jij zelf Reiki leren toepassen? Je hebt er geen vooropleiding voor nodig en iedereen kan het leren. Na een intensieve cursus Reiki 1 kan je direct Reiki toepassen op jezelf en je naasten. Wil je je kennis en vaardigheden verder uitbreiden en Reiki op een snellere manier toepassen, dan is de cursus Reiki 2 iets voor jou. Heb je alles in je leven geïntegreerd en ben je toe aan het werken met het 'meestersymbool', dan kan je dat leren in de cursus Reiki 3a. Door deze stappen in je eigen tempo te doorlopen, wordt Reiki een pad naar je Ware Zelf. Je 'doet' dan geen Reiki meer, maar je bént Reiki.

Reiki 1 - Leer wat Reiki is tijdens de Reiki 1 cursus en ontvang vier inwijdingen. Deze inwijdingen vormen een krachtige healing. Je levensenergie wordt versterkt en blokkades in je energiehuishouding worden losgemaakt zodat de energie weer vrij door je heen stroomt en ziekten op fysiek niveau beginnen te helen. Direct na deze cursus kan je met jezelf aan de slag en doet de Reiki voor jou zijn helende werk! De cursus kost € 150,-.

Reiki 2 - Met Reiki 1 heb je gewerkt aan het helen van jezelf op met name het fysieke vlak. Met Reiki 2 leer je te werken met symbolen. Handoplegging is dan niet meer noodzakelijk om de energie te laten stromen. Verder is Reiki 2 vooral mentaal georiënteerd waardoor je angsten, verslavingen en andere aandoeningen kan behandelen. Kortom, een mooie en spannende volgende stap in jouw groeitraject! De cursus kost € 250,-.

Reiki 3a - De Reiki 3a graad richt zich vooral op het niveau van de ziel. Het brengt je een enorme stap verder in je pad naar je Ware Zelf. Vanaf nu kan je jezelf en anderen op zielsniveau behandelen met het meestersymbool. Dat is een enorm krachtig symbool dat diepgaand op je inwerkt. Je leert Reiki te zijn in plaats van Reiki te doen. Je wordt een helder stralend licht. De cursus kost € 350,-.

Extra avonden - Na het volgen van een cursus word je niet aan je lot overgelaten. Voor degenen met Reiki 1 zijn er speciale oefenavonden waarin ervaringen worden gedeeld, je vragen kan stellen, je nieuwe dingen over Reiki hoort en natuurlijk wordt er veel op elkaar geoefend. Heb je Reiki 2 dan kan je meedoen met de verdiepingsavonden. Je leert wat je met de symbolen kan doen en je kennis verdiept door diverse toepassingen met Reiki te oefenen. Alle avonden zijn leerzaam en inspirerend! Ook mogelijk via Zoom. Deelname € 25,-.

Kijk voor datums van cursussen en extra avonden in het workshop overzicht of neem contact op.

reiki handen.jpg