Cursus Reiki

Reiki cursussen - het pad naar je Ware Zelf

Wil jij zelf Reiki leren toepassen? Je hebt er geen vooropleiding voor nodig en iedereen kan het leren. Wel raad ik je aan voorafgaande aan de cursus een Reiki behandeling voor jezelf te boeken. Je kan dan ervaren hoe het is om Reiki te ontvangen én het is een mooie voorbereiding op de inwijdingen. Na de intensieve cursus Reiki 1 kan je direct Reiki toepassen op jezelf en je naasten. Wil je je kennis en vaardigheden verder uitbreiden en Reiki op een snellere manier toepassen, dan is de cursus Reiki 2 iets voor jou. Heb je alles in je leven geïntegreerd en ben je toe aan het werken met het 'meestersymbool', dan kan je dat leren in de cursus Reiki 3a. Door deze stappen in je eigen tempo te doorlopen, wordt Reiki een pad naar je Ware Zelf. Je 'doet' dan geen Reiki meer, maar je bént Reiki.

Reiki 1 - Leer wat Reiki is tijdens de Reiki 1 cursus en ontvang vier inwijdingen. Je levensenergie wordt versterkt en blokkades in je energiehuishouding worden losgemaakt zodat de energie weer vrij door je heen stroomt. Direct na deze cursus kan je met jezelf aan de slag en doet de Reiki voor jou zijn werk! Enkele weken later volgt een terugkomsessie speciaal voor jou. 

Reiki 2 - Met Reiki 1 heb je gewerkt aan jezelf op met name het fysieke vlak. Met Reiki 2 leer je te werken met symbolen. Handoplegging is dan niet meer noodzakelijk om de energie te laten stromen. Verder is Reiki 2 vooral mentaal georiënteerd waardoor bijvoorbeeld belemmerende overtuigingen verminderen. Kortom, een mooie en spannende volgende stap in jouw groeitraject! Ook na Reiki 2 volgt enkele weken later een terugkomsessie. 

Reiki 3a - De Reiki 3a graad richt zich vooral op het niveau van de ziel. Het brengt je een enorme stap verder in je pad naar je Ware Zelf. Vanaf nu kan je jezelf en anderen op zielsniveau behandelen met het meestersymbool. Dat is een enorm krachtig symbool dat diepgaand op je inwerkt. Je leert Reiki te zijn in plaats van Reiki te doen. Je wordt een helder stralend licht. 

Extra avonden - Na het volgen van een cursus word je niet aan je lot overgelaten. Voor degenen met Reiki 1 zijn er speciale oefenavonden waarin ervaringen worden gedeeld, je vragen kan stellen, je nieuwe dingen over Reiki hoort en natuurlijk wordt er veel op elkaar geoefend. Een Reiki 1 oefenavond is ook geschikt als je al een tijdje niet meer met Reiki bezig bent geweest en er weer mee aan de slag wil. Alle avonden zijn leerzaam en inspirerend!

Heb je Reiki 2 dan kan je meedoen met de verdiepingsavonden. Je leert jezelf beter kennen door intensief aan de slag te gaan met de leefregels. Er wordt achtergrondinformatie gegeven over de symbolen en wat je met de symbolen kan doen. We doen diverse spirituele oefeningen om de kracht in je hara te versterken. Je inzicht wat je met Reiki kan doen verbreedt. De Reiki 1 avonden zijn bedoeld om een stevige basis te creëren en van daaruit jezelf en je naasten te behandelen. Bij Reiki 2 verdiepingsavonden ligt de nadruk op werken aan jezelf op het mentale vlak. Ook leer je behandeltechnieken voor derden. De verdiepingsavonden zijn een feestje!

Kijk voor datums van cursussen en extra avonden in het workshop overzicht of neem contact op. Je investering in deze avonden staat vermeld bij de tarieven.

reiki handen.jpg