Ki Power

Je bent sterker dan je denkt, gebruik je Ki Power!

Er zit een innerlijke kracht in je lichaam waar je ieder moment gebruik van kan maken. Veel mensen weten dat niet en laten deze innerlijke krachtcentrale onbenut. Zonde, want iedereen heeft het. Je hebt het namelijk bij je geboorte meegekregen!

Tijdens de training ga je door middel van oefeningen ontdekken hoe je deze kracht kan opwekken. Je zal het direct zelf ervaren! Deelnemers geven aan verbaasd te zijn over het snelle effect en wat het direct al doet. Het verrast hen wat er allemaal te voelen is. Na de training kan je het in je dagelijkse leven toepassen. Bijvoorbeeld als voorbereiding op een moeilijk gesprek, om beter je grenzen aan te geven op je werk, om in een stressvolle situatie weer snel in je kracht te staan of om je te ontspannen zodat je dieper slaapt. Je zal verbaasd zijn door de eenvoud van het opwekken van je Ki en hoe stevig jij dan bent! Opmerkingen die regelmatig terugkomen zijn 'Dit ga ik zeker toepassen' en 'Wist ik dit maar eerder ...'

De training bestaat uit 4 losse modules. Iedere les wordt een andere ingang behandeld die je Ki-kracht op gang brengt. De modules zijn onafhankelijk van elkaar te volgen en hoeven niet in een bepaalde volgorde te worden gedaan. Je kan ieder moment instappen. Ook hoef je geen ervaring te hebben met het werken met energie. Ki Power is voor iedereen!

Ik ben Reiki beoefenaar. Voegt Ki Power dan nog iets toe?

Jazeker! Ben jij enthousiast over Reiki en volg je de Reiki cursussen dan is de training Ki Power een waardevolle aanvulling. In Japan is het werken met je Ki een vast onderdeel van de Reiki opleiding. Ik raad je aan deze training voorafgaand aan de inwijdingen in de tweede Reiki graad te volgen. Ki Power levert je een mooie intensivering van je (zelf)behandelingen op!

Data en jouw investering

De training wordt gegeven in 4 modules. Data conform de agenda of in overleg. Het is niet verplicht alle modules te volgen. De training wordt gegeven vanaf 2 deelnemers. Individuele trainingen zijn ook mogelijk.

Je bijdrage vind je bij de tarieven.

Hoge WAUW factor

 Deelnemers zijn blij de training te hebben gedaan.

WordCloud Ki Power