Energetische Bescherming

Help, ik sta te veel open

Wat je op school niet leert en wat juist heel belangrijk is, is het energetisch beschermen van jezelf. Je bent namelijk meer dan alleen je fysieke lichaam. Je hebt ook een energetisch lichaam. Dit bestaat o.a. uit je aura, een onzichtbaar energieveld dat om je lichaam zit en naar buiten toe uitstraalt. Je aura is je beschermlaag. Om jou goed te kunnen beschermen moet het aan een paar voorwaarden voldoen. Je aura is ook niet altijd hetzelfde, het verandert mee met bijvoorbeeld je gemoedstoestand en je gedachten. Ook zijn er invloeden waar je zelf minder over te zeggen hebt, zoals je omgeving en de mensen om je heen. Het kan zijn dat er dan meer bij je binnenkomt en 'blijft hangen' dan je wil. Hoe bescherm je jezelf daartegen? Wat kan je zelf doen?

In deze workshop beginnen we met de onderdelen van je energetische lichaam. Daarna gaan we kijken welke soorten invloeden er zijn die je aura kunnen verstoren. Je leert ze herkennen, wat er dan gebeurt en hoe je jezelf daartegen kan beschermen. We doen diverse oefeningen zodat je kan ervaren wat het voor je doet. Deze oefeningen kan je ook thuis doen. Verder worden de drie stadia van bescherming behandeld.

Dit is een praktische workshop dit inzicht geeft in wat er nu eigenlijk gebeurt als je onder de mensen bent. Je leert wat je kan doen om stevig verankerd in jezelf te worden en te blijven. Zodat jij zo optimaal mogelijk energetisch beschermd bent. Een nuttige workshop voor mensen die voelen dat ze vaak te veel open staan. Eigenlijk is het basisinformatie die iedereen zou moeten weten, dus een nuttige workshop voor iedereen.

Data en jouw investering

De training wordt een paar keer per jaar gegeven, zie de agenda. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers. De training gaat door vanaf 2 deelnemers. Meld je aan als jij ook wilt weten hoe je je aura en chakra’s zelf kan onderhouden. Ervaring is niet vereist, iedereen kan het!

Zie de tarieven voor je bijdrage voor de training. 

Energetische Bescherming