Verrassing: het onverwachte ontstaan van mijn healingpraktijk

Mijn naam is Anita Dost. Toen ik heel klein was, was ik altijd bang in bed omdat ik symbolen en soms gezichten voorbij zag zweven. Ik sliep met een grote teddybeer om mij te beschermen. Op een gegeven moment wilde ik dat niet meer en gooide ik bewust heel hard de deur dicht. Toen was het weg ... Daarna ben ik altijd erg druk geweest: hard studeren, veel werken en ook in mijn vrije tijd was ik altijd bezig. Eigenlijk rende ik weg van mijzelf. Ik was alleen maar rationeel bezig en durfde niet te voelen. Ik heb altijd als directiesecretaresse gewerkt en heb nu een parttime job als management ondersteuner bij een verzekeringsmaatschappij, dus hoe rationeel wil je het hebben. Ik wist het stukje in mij dat wil voelen, goed weg te stoppen.

De grote verandering
Alles veranderde toen ik kinderen kreeg. Die periode ging niet zoals ik had verwacht en tegen de tijd dat zij kleuters waren zat ik tegen een burn-out aan. De huisarts kon mij niet helpen. Uit het niets kwam Reiki op mijn pad en dat was het begin van mijn spirituele ontdekkingsreis. Op een of andere manier wist ik dat dit belangrijk voor mij was, hoewel ik in het begin de Reiki niet in mijn handen voelde stromen. Maar het werkte wel! Ik werd rustiger en stabieler, en daardoor ging het met de kinderen ook veel beter. Daarna heb ik de tweejarige hbo opleiding tot professioneel Auratouch® Aurahealer gevolgd. Ik vond mijzelf nog steeds niet spiritueel en ik vroeg mij af of ik dit wel kon leren. Daarom heb ik met heel veel mensen geoefend. Deze opleiding deed ik voor mijzelf, omdat het onderwerp mij interesseerde en omdat ik dacht dat het goed zou zijn voor mijn eigen verdere herstel en groei. Na die 2 jaar bleek dat mijn 'proefpersonen' er veel aan hadden gehad. Langzaam begon het te dagen dat ik een speciaal talent had ontdekt waar ik veel mensen mee zou kunnen helpen en ik vond het zonde om het alleen voor mijzelf te houden.

Opeens een eigen healingpraktijk
In 2014 startte ik met de praktijk met Reiki en Aurahealing. Het was geheel onverwacht en bijzonder dat ik deze stap heb durven nemen, want heel mijn leven had ik alleen maar 'veilig' vanachter de computer willen werken. Blijkbaar hebben de Reiki en Aurahealing iets in mijn basis veranderd en zijn beperkende ideeën over mijzelf getransformeerd! Er waren al snel belangstellenden. Zij waren erg blij met wat de behandelingen voor hen deed.

Verdere groei
In het Aurahealingtraject zitten enkele sjamanistische technieken verweven. Toen de Munay-Ki op mijn pad kwam was het besluit snel genomen: dat was iets voor mij! Door de Munay-Ki sta ik dichter bij de natuur en ervaar ik een liefdevolle en dankbare onderstroom waardoor ik milder ben geworden, zowel naar de mensen om mij heen als milder voor mijzelf. De volgende stap was een Soul Body Fusion® sessie. Ik voelde zoveel energie door mij heen stromen, eerst bovenin en uiteindelijk door mijn hele lichaam. Dit was het stukje dat nog ontbrak! Het voelde als thuiskomen! Het gaf mij een gevoel van heelheid, zo hoort het. Ik voel mijn hele lichaam vibreren, ik ben meer gegrond, durf meer, ik ben minder afhankelijk van de gemoedstoestand om mij heen en blijf rustiger, ook in moeilijke tijden, met minder stress en meer zelfverzekerdheid.

Win-win
Dit alles heeft mijn energieveld veranderd. Mijn trilling is veel hoger geworden. Mensen die naast mij zitten zeggen als vanzelf rustig te worden. Hoe mooi is dat! Ook voor mijzelf vind ik het fijn om op mijn vrije dagen of na een kantoordag een behandeling of workshop te geven. Dat helpt mij om in balans te blijven. Ik ben ervan overtuigd dat een goede combinatie van het aardse, materiële stuk en het onzichtbare, spirituele stuk nodig is voor een stevige, goed geaarde basis. Het brengt mij een goed leven met veel fijne mensen en mooie momenten.

Waarom is transformatie juist nú zo belangrijk

De wereld is aan het veranderen. In het verleden was de wereld erg materialistisch ingesteld. Het ego werd uitgewerkt met een bijbehorende lage trilling. Nu zijn we op weg naar een wereld die gefundeerd is op een hogere trilling, met als gevolg meer compassie, eenheid en verbondenheid. Op dit moment zitten we aan het begin van die grote verandering en vindt de uitzuivering plaats: er komt veel 'oud zeer' naar boven en wat niet meer past, verdwijnt. Dat brengt veel onrust met zich mee. Daarom is het juist nu zo belangrijk om goed geaard te blijven en te voelen wat het beste bij jou past. Vanuit die stevige basis groei je mee naar een hogere trillingsfrequentie. Zodat je in balans blijft en blijft genieten van het leven. En, als je jouw trilling verhoogt, trek je als vanzelf de mensen om je heen ook mee naar een hoger niveau!

Wat betekent Apatura

Als praktijknaam en logo is gekozen voor de paarse vlinder ‘Apatura Iris’. Apatura is de Latijnse naam voor de groep weerschijnvlinders. De vlinder staat symbool voor het transformatieproces van rups via de pop naar een prachtige vlinder die zijn verleden achter zich laat, zijn vleugels uitslaat en vol vertrouwen de wereld in trekt. De kleur paars staat symbool voor inzicht (derde oog), voor het groeien naar een hoger bewustzijnsniveau. Zodat je vanuit dat niveau kan handelen en meer welbevinden in je leven ervaart. Dit mooie proces wens ik voor alle mensen en daar wil ik graag een deel aan bijdragen.

Afbeelding plantengroei Healingpraktijk Apatura.jpg

 Healingpraktijk Apatura, voor balans, transormatie en groei!