Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion®, trek meer overvloed, gezondheid en welzijn aan!

Merk jij ook de onrust om je heen? Heb je er last van dat alles steeds sneller lijkt te gaan? Een van de oorzaken is de toenemende trillingsfrequentie van de Aarde. Met de overgang naar het Aquarius-tijdperk is de wereld aan het veranderen en om in deze nieuwe wereld stabiel te blijven is het belangrijk dat je meeverandert. Dus dat ook jouw persoonlijke trillingsfrequentie stijgt en je weer in harmonie resoneert met je omgeving. Voor meer blijheid, meer vitaliteit, meer gezondheid. Hoe doe je dat dan? Via Soul Body Fusion®!

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.

Lichaam en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je zit het beste in je vel als deze goed op elkaar zijn afgestemd en zoveel mogelijk eenzelfde trillingsfrequentie hebben. Bij de meeste van ons is dat echter niet het geval. Soul Body Fusion® helpt je om je lichaam en ziel te laten samensmelten, het brengt je lichaam volledig in overeenstemming met het oneindig potentieel van je wezen. Soul Body Fusion® is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt. Het geeft je een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in werkelijkheid bent.

Het ontvangen van de fusions

Wil jij ook deze bijzondere Soul Body Fusion® in gang zetten? Als gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner mag ik je hierin begeleiden. Het bestaat uit een serie van vier sessies van een uur waarin je de activatie ontvangt en diverse fusions ondergaat. Tussen de eerste twee sessies zit een week, daarna zitten er twee weken tussen. In overleg is ook een ander tijdspad mogelijk. Na deze serie kan je de fusion bij jezelf uitvoeren. De sessies vinden één op één plaats.

Voor deze sessies betaal je per keer de prijs van een uur behandelen (zie tarieven).

Het hogere resonantieveld van de Aarde

Meer over de toegenomen trillingsfrequentie van de Aarde is te lezen op een site over de Schumann Resonantie.