Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion®, trek meer overvloed, gezondheid en welzijn aan!

Merk jij ook de onrust om je heen? Heb je er last van dat alles steeds sneller lijkt te gaan? Een van de oorzaken is de toenemende trillingsfrequentie van de Aarde. Met de overgang naar het Aquarius-tijdperk is de wereld aan het veranderen en om in deze nieuwe wereld stabiel te blijven is het belangrijk dat je meeverandert. Dus dat ook jouw persoonlijke trillingsfrequentie stijgt en je weer in harmonie resoneert met je omgeving. Voor meer blijheid, meer vitaliteit, meer gezondheid. Hoe doe je dat dan? Via Soul Body Fusion®!

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.

Lichaam en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je zit het beste in je vel als deze goed op elkaar zijn afgestemd en zoveel mogelijk eenzelfde trillingsfrequentie hebben. Bij de meeste van ons is dat echter niet het geval. Soul Body Fusion® helpt je om je lichaam en ziel te laten samensmelten, het brengt je lichaam volledig in overeenstemming met het oneindig potentieel van je wezen. Soul Body Fusion® is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt. Het geeft je een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in werkelijkheid bent.

Jonette Crowley is degene die Soul Body Fusion® heeft ontwikkeld. In haar boek 'Soul Body Fusion®, het ontbrekende stuk voor healing en meer' omschrijft zij het als volgt:

'We hebben allemaal een schitterende ziel, maar kunnen die soms niet volledig in ons fysieke lichaam integreren. We leiden ons leven met ons licht op halve sterkte en zijn niet in staat de gezondheid, overvloed en het welzijn aan te trekken die ons geboorterecht zijn. De frequentie van onze ziel en de frequentie van ons lichaam zijn vaker niet dan wel op elkaar afgestemd. We kunnen weerstand ondervinden tussen die twee, of een regelrecht conflict en afgescheidenheid. Dit wordt veroorzaakt door de trauma's, pijn, teleurstellingen en verdriet van het leven. We strompelen voort zonder de volledige kracht en aanwezigheid van onze geest. In veel opzichten hebben we de energetische sleutels verloren die volledige versmelting van onze goddelijkheid in ons mens-zijn mogelijk maken.

Heb je het gevoel dat je geest en lichaam niet op elkaar zijn afgestemd? Heb je soms het gevoel dat je niet geaard bent of er niet bij hoort? Wéét je dat je meer energie en een betere gezondheid zou moeten hebben, maar je weet niet hoe je dat kunt bereiken? Stel je eens voor hoe het zou voelen als het licht van je geest volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam, zoals de bedoeling is.'

Het ontvangen van de fusions

Wil jij ook deze bijzondere Soul Body Fusion® in gang zetten? Als gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner mag ik je hierin begeleiden. De sessies vinden één op één plaats. Dat kan zowel fysiek in mijn praktijkruimte als op afstand via Zoom.

Voor deze sessies betaal je per keer de prijs van een uur behandelen (zie tarieven).

Het hogere resonantieveld van de Aarde

Meer over de toegenomen trillingsfrequentie van de Aarde is te lezen op een site over de Schumann Resonantie.