Munay-Ki

Munay-Ki, het Inca-pad naar vrijheid door een hoger bewustzijn

Voor degene die al enige tijd actief zijn op het spirituele pad, zijn de Munay-Ki inwijdingen een mooie volgende stap als healingmethode in je ontwikkelingsproces.

Munay-Ki komt uit de taal van de Inca’s uit Peru en betekent ‘Ik hou van je vanuit het diepste van mijn hart’ met als onderliggende gedachte ‘Wees zoals je bent’.

De Munay-Ki is een eeuwenoude, traditionele healingmethode die afstamt van de Inca-sjamanen uit Peru, de Q’eros. De Q’eros gemeenschap bestaat uit ongeveer 600 boeren, wevers en sjamanen. Deze sjamanen staan bekend als de ‘Hoeders van de Aarde’. De Q’eros treden met deze oude wijsheid sinds kort naar buiten. Alberto Villoldo, een psycholoog/medisch antropoloog die al meer dan 25 jaar onderzoek doet naar geneespraktijken van sjamanen van de Amazone en de Andes, heeft in samenwerking met een sjamaan van de Q’eros de leer van de inwijdingen zo aangepast dat het beter past bij onze westerse manier van denken.

De Q’eros geloven heilig in de voorspelling dat in 2012 de overgang plaatsvond naar een nieuwe wereld (wij noemen dit het Aquarius tijdperk), een wereld waarin de mens vrij is van angst en zich bewust is van eenheid.  Munay-Ki werkt met inwijdingen, met energie-overdrachten, waardoor je zeer snel een kwantumsprong maakt naar een hoger bewustzijnsniveau dat beter aansluit bij de energietrilling van dit Aquarius tijdperk.

Wat doet de Munay-Ki?

Deze healingmethode reinigt je aura waardoor je het verleden makkelijker kan loslaten en er ruimte komt voor nieuwe mogelijkheden. Vervolgens worden er nieuwe ‘zaadjes’ in je aura ingebracht. Deze activeren en stimuleren je innerlijke kracht van onvoorwaardelijke liefde. Deze verschuiving naar enorme liefdeskracht is niet alleen voor jezelf, maar werkt ook door op je omgeving. Het brengt je dichter bij wie je werkelijk bent.

De Munay-Ki werkt door op zowel het fysieke, emotionele, mentale als spirituele lichaam.

Waarom zou je de Munay-Ki willen ontvangen?

Door de Munay-Ki komt er een onderstroom van liefde in je leven. Het brengt je een gevoel van heelheid, harmonie, begrip en inzicht. Van daaruit kom je meer in je kracht te staan. De Inca’s leren ons hoe een wereld in harmonie en overvloed kan zijn. De Munay-Ki is het Inca-pad naar vrijheid door een hoger bewustzijn.

De inwijdingen

De Munay-Ki wordt doorgegeven via inwijdingen. Deze inwijdingen stellen je in staat geleidelijk te evolueren naar een hogere frequentie. Bij de inwijdingen vinden via het hartchakra energie-overdrachten plaats in je lichaam en je aura. Elke keer wordt er ‘een zaadje geplant’ dat je  versneld een stap verder brengt naar hoger bewustzijn, naar je natuurlijke staat van vrede, zowel voor jezelf als je directe omgeving en de mensheid in zijn totaliteit. Alles bestaat namelijk uit energie en via die energie zijn wij met elkaar verbonden. Het welzijn van de ene mens heeft dus direct invloed op het welzijn van zijn medemens.

Informatie over wat het je per inwijding brengt, vind je in deze pdf.

Als je zorg besteedt aan de energetische zaadjes die tijdens de inwijdingen in je aura zijn gepland, kunnen ze tot grote bloei komen. Hoe je dit doet lees je verderop.

Wat hebben de inwijdingen mij gebracht?

Ik heb de inwijdingen als een enorm cadeau ervaren. De inwijdingen beloven veel en daar was ik best sceptisch over, maar het leek me meer dan de moeite waard om het te proberen. Ik ben blij dat ik het heb gedaan. Direct na de eerste inwijding werd ik gevoeliger voor de subtiele energieën en de inwijding van de Banden van Kracht gaf mij een gevoel van opluchting, alsof ik niet meer in mijn eentje een zware last hoef te dragen. Ik sta dichter bij de natuur en ervaar een liefdevolle en dankbare onderstroom waardoor ik milder ben geworden, zowel naar de mensen om mij heen als milder voor mijzelf. Na een inspannende dag lukt het mij beter de rust in mij terug te vinden. Ik vond het enorm boeiend en ik nodig je van harte uit ook deel te nemen aan deze uitdagende en inspirerende reis!

Het ontvangen van de inwijdingen

Wil jij ook deze bijzondere inwijdingen ontvangen? Dit kan op twee manieren: in een groep of individueel. Als je er behoefte aan hebt de Munay-Ki zelf ook door te geven aan anderen, is er aanvullend mogelijkheid om je te verdiepen en om het te leren doorgeven.

Inwijdingen in een groep ontvangen

De inwijdingen van de Munay-Ki worden doorgegeven in 5 workshops. Data en aanmelden zie het overzicht workshops. Prijs: € 400

Inwijdingen persoonlijk ontvangen

Dit traject vindt geheel één op één plaats met veel aandacht en begeleiding voor jou persoonlijk. De inwijdingen worden doorgegeven in 5 workshops met een tussenliggende periode van ongeveer 3 weken. Data worden in overleg bepaald. Prijs: € 450

Indien je voelt dat een rustiger tempo beter bij je past (1 inwijding per keer) zijn kortere, losse sessies mogelijk. Prijs:  € 65 per sessie.

Deze vergoedingen gelden voor het organiseren en geven van de cursus. De initiaties zijn van een ander niveau dan materie en worden vanuit het hart gegeven, zonder materiële tegenprestatie.

Bij de inwijdingen ontvang je schriftelijk materiaal en je persoonlijke pi-stone.

Het Munay-Ki oefenmoment: zelf de Munay-Ki doorgeven

De Q’eros geven aan dat de Munay-Ki bedoeld is om zelf ook weer door te geven. Dit is natuurlijk geen plicht, maar als je voelt dat je dit graag wilt doen kan je dat leren tijdens de Munay-Ki oefensessie. Persoonlijk of in een kleine groep krijg je uitleg en oefen je op elkaar. Hiermee geef je niet alleen dit prachtige proces door aan je medemens, maar je versterkt het ook bij jezelf: de zaadjes komen verder tot bloei.

Prijs: € 75.

Deze oefensessie is optioneel. Als je de inwijdingen alleen als groeitraject voor jezelf wilt gebruiken is dat natuurlijk ook goed.