Workshops Munay-Ki

De Munay-Ki workshops

De Munay-Ki wordt doorgegeven via inwijdingen. Deze inwijdingen stellen je in staat geleidelijk te evolueren naar een hogere frequentie. Bij de inwijdingen vinden via het hartchakra energie-overdrachten plaats in je lichaam en je aura. Elke keer wordt er ‘een zaadje geplant’ dat je  versneld een stap verder brengt naar hoger bewustzijn, naar je natuurlijke staat van vrede, zowel voor jezelf als je directe omgeving en de mensheid in zijn totaliteit. Alles bestaat namelijk uit energie en via die energie zijn wij met elkaar verbonden. Het welzijn van de ene mens heeft dus direct invloed op het welzijn van zijn medemens.

Informatie over wat het je per inwijding brengt, vind je in deze pdf. Bij de inwijdingen ontvang je schriftelijk materiaal en je persoonlijke pi-stone.

Data en kosten

Wil jij ook deze bijzondere inwijdingen ontvangen? Dit kan op twee manieren: in een groep of individueel. Als je er behoefte aan hebt de Munay-Ki zelf ook door te geven aan anderen, is er aanvullend mogelijkheid om om het te leren doorgeven.

Inwijdingen in een groep ontvangen
De inwijdingen van de Munay-Ki worden doorgegeven in 5 workshops. Data en aanmelden zie het overzicht workshops. Prijs: € 400,-

Inwijdingen persoonlijk ontvangen
Dit traject vindt geheel één op één plaats met veel aandacht en begeleiding voor jou persoonlijk. De inwijdingen worden doorgegeven in 5 workshops. Data worden in overleg bepaald. Prijs: € 450,-

Indien je voelt dat een rustiger tempo beter bij je past (1 inwijding per keer) zijn kortere, losse sessies mogelijk tegen de prijs van een uur behandelen (zie tarieven) per sessie.

De inwijdingen leren doorgeven

De Q’eros geven aan dat de Munay-Ki bedoeld is om zelf ook weer door te geven. Dit is natuurlijk geen plicht, maar als je voelt dat je dit graag wilt doen kan je dat leren tijdens de Munay-Ki oefensessie. Persoonlijk of in een kleine groep krijg je uitleg en oefen je op elkaar. Hiermee geef je niet alleen dit prachtige proces door aan je medemens, maar je versterkt het ook bij jezelf: de zaadjes komen verder tot bloei.

Prijs: € 76,-. Deze oefensessie is optioneel. Als je de inwijdingen alleen als groeitraject voor jezelf wilt gebruiken is dat natuurlijk ook goed.

De vuurceremonie

De sjamanen werken veel met vuur en rook. De vuurceremonie is een belangrijk onderdeel van hun traditie. Het laat de zaadjes die je tijdens de inwijdingen hebt ontvangen, ontkiemen en groeien. De vuurceremonie wordt op diverse avonden tijdens of rondom volle maan aangeboden in de vorm van een workshop. Het is een afwisselende avond waarin je zelf actief deelneemt aan de ceremonie. We starten om 19.30 uur en het duurt ongeveer 1,5 uur. Prijs: € 21,- per keer.