Akasha Reading

De Akasha Kronieken – liefdevolle hulpbron op zielsniveau

De Akasha Kronieken bestaan uit een universeel veld dat functioneert als een bibliotheek of archief van de ziel. In dit veld is informatie opgeslagen over de weg die jouw ziel heeft afgelegd. Dit betreft je huidige leven, je familielijn en je vorige levens. De informatie die wordt vrijgegeven helpt je om jezelf op zielsniveau beter te leren kennen. Je gaat begrijpen waarom bepaalde dingen in je huidige leven gebeuren of gebeurd zijn. Je vragen zullen vanuit zielsniveau worden beantwoord en je krijgt inzicht in hoe zich dit uit in je huidige leven, waar de pijnpunten liggen en wat er vanuit zielsniveau nodig is om hier verandering in te brengen. De antwoorden die je ontvangt zijn altijd ondersteunend, liefdevol en afgestemd op wat jij op dit moment nodig hebt. Bij een Akasha Reading gaat het om jou persoonlijk, niet om een ander. Het gaat om jouw balans, transformatie en groei als mens.

Hoe ziet een Akasha Reading er uit

Akasha ReadingAan de hand van je volledige wettelijke naam stem ik mij af op het archief van jouw ziel. Dat doe ik via het Pathway Prayer Process. Nadat de Kronieken je welkom hebben geheten wordt je uitgenodigd om je situatie te schetsen. Doe dat kort en bondig. Ook geef je aan wat deze situatie met je doet. Vervolgens stel je je eerste vraag. Na een korte of langere stilte komen er antwoorden, gevoelens en beelden via mij die ik aan jou doorgeef. Daarna kan je een volgende vraag stellen. Zie het als ‘sparren’ met een energieveld dat een alles overziend bewustzijn heeft. Er wordt informatie doorgegeven die voor jou op dit moment belangrijk is. Deze informatie gaat voorbij je persoonlijkheid. Het gaat over je wezen, over wie je ten diepste bent.

De Akasha Kronieken bevatten daarnaast een diepere gevoelslaag op hartniveau. De Kronieken kunnen ervoor kiezen jou aan het einde van de Reading een healing te geven via deze diepere laag van liefde en compassie. In dat geval wordt je aan het eind van de Reading verbonden met heldere kleuren uit de Lichtvelden. Als dat zo is zal ik dit melden. Vaak kan je het ook zelf ervaren.

Ter afronding worden de Kronieken weer gesloten met het Pathway Prayer Process.

Welke vragen kan je stellen

Wil je meer weten over wat voor soort vragen je kan stellen? Kijk dan hier voor een toelichting en enkele voorbeelden.

Als je niet naar Wijk bij Duurstede kan komen

Een Akasha Reading kan live worden gedaan in mijn praktijkruimte, via de telefoon of via Zoom. Voor het ontvangen van de informatie die de Kronieken vrijgeven maakt dit geen verschil.