AuraTouch®

Word weer zoals je diep van binnen bent met AuraTouch®

A-Aura-logo lijn zwartIeder mens wordt omgeven door een elektromagnetisch veld, het aura. Dit energieveld staat constant in contact met het lichaam, de chakra’s (draaiende ‘wielen’ van energie), iemands gedachten en de omgeving. Al deze aspecten beïnvloeden elkaar. Daardoor geeft bijvoorbeeld langdurige stress op de lange termijn fysieke klachten en andersom kunnen fysieke klachten uiteindelijk mentale problemen veroorzaken. Ook iemands emoties en gedachtenpatroon -de manier waarop hij over zichzelf en zijn leven denkt- zijn van invloed op het totale energieveld. Daarom is het belangrijk regelmatig blokkades te verwijderen en de energie weer vrij te laten stromen. Door de balans te herstellen kan het lichaam zich ontspannen en spanning in het hoofd vermindert eveneens. Het lichaam voelt weer hoe het is om in balans te zijn, hoe het hoort te zijn.

Er wordt gewerkt volgens de AuraTouch® energetische healingtechnieken. Het helen van het energieveld op deze manier biedt heling en ondersteuning bij aandoeningen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied en stimuleert het zelfhelend vermogen van je lichaam. Dit alles is bedoeld om je weer heel en compleet te maken zodat je vanuit je eigen stevige basis goed kan omgaan met de dagelijkse dingen. Je zal merken dat je groeit, intuïtiever en rustiger wordt. Dit straal je uit naar je omgeving die daar dan ook weer positief op reageert. Kortom, je wordt weer zoals je diep van binnen bent!

Wat levert het mij op?

Na het intensieve AuraTouch® traject geven mensen aan te zijn veranderd. Dit geldt voor vrijwel iedereen. Je energieveld en je levenshouding zijn liefdevoller geworden. Liefdevoller naar anderen én naar jezelf. Je leven wordt stapsgewijs fijner en soepeler, meer in flow. Dat wil niet zeggen dat álles opeens heel soepel gaat. Je zal nog steeds uitdagingen teenkomen en soms in een dip belanden. Dat geeft niet. Na het AuraTouch® traject herken je het als je afglijdt zodat je sneller kan ingrijpen. Je basis is veel sterker geworden en je weet/voelt als vanzelf wat goed is voor jou. Hierdoor zak je minder diep af en herpak je jezelf sneller. Je bent namelijk dichter bij de krachtige, liefdevolle persoon gekomen die je diep van binnen bent.

Schumann aura

Bekijk meer foto's van AuraTouch®.