Verrassing: het onverwachte ontstaan van mijn healingpraktijk

Mijn naam is Anita Dost. Toen ik heel klein was, was ik altijd bang in bed omdat ik symbolen en soms gezichten voorbij zag zweven. Ik sliep met een grote teddybeer om mij te beschermen. Op een gegeven moment wilde ik dat niet meer en gooide ik bewust heel hard de deur dicht. Toen was het weg ... Daarna ben ik altijd erg druk geweest: hard studeren, veel werken en ook in mijn vrije tijd was ik altijd bezig. Eigenlijk rende ik weg van mijzelf. Ik was alleen maar rationeel bezig en durfde niet te voelen. Ik heb altijd als directiesecretaresse gewerkt en heb nu een parttime job als management ondersteuner bij een verzekeringsmaatschappij, dus hoe rationeel wil je het hebben. Ik wist het stukje in mij dat wil voelen, goed weg te stoppen.

De grote verandering
Alles veranderde toen ik kinderen kreeg. Die periode ging niet zoals ik had verwacht en tegen de tijd dat zij kleuters waren zat ik tegen een burn-out aan. De huisarts kon mij niet helpen. Uit het niets kwam Reiki op mijn pad en dat was het begin van mijn spirituele ontdekkingsreis. Op een of andere manier wist ik dat dit belangrijk voor mij was, hoewel ik in het begin de Reiki niet in mijn handen voelde stromen. Maar het werkte wel! Ik werd rustiger en stabieler, en daardoor ging het met de kinderen ook veel beter. Na Reiki 2 heb ik de tweejarige hbo-opleiding tot professioneel AuraTouch® healer gevolgd. Ik vond mijzelf nog steeds niet spiritueel en ik vroeg mij af of ik dit wel kon leren. Daarom heb ik met heel veel mensen geoefend. Deze opleiding deed ik voor mijzelf, omdat het onderwerp mij interesseerde en omdat ik dacht dat het goed zou zijn voor mijn eigen verdere herstel en groei. Na die twee jaar bleek dat mijn 'proefpersonen' er veel aan hadden gehad. Langzaam begon het te dagen dat ik een speciaal talent had ontdekt waar ik veel mensen mee zou kunnen helpen. Ik vond het zonde om het alleen voor mijzelf te houden.

Opeens een eigen healingpraktijk
In 2014 startte ik met de praktijk met Reiki en AuraTouch®. Het was geheel onverwacht en bijzonder dat ik deze stap heb durven nemen, want heel mijn leven had ik alleen maar 'veilig' vanachter de computer willen werken. Blijkbaar hebben de Reiki en AuraTouch® iets in mijn basis veranderd en zijn beperkende ideeën over mijzelf getransformeerd! Er waren al snel belangstellenden. Zij waren erg blij met wat de behandelingen voor hen deed.

Verdere groei
De volgende stap was een Soul Body Fusion® sessie voor mijzelf. Ik voelde zoveel energie door mij heen stromen! Eerst alleen bovenin en uiteindelijk door mijn hele lichaam. Dit was het stukje dat nog ontbrak! Het voelde als thuiskomen! De liefdevolle samensmelting met mijn ziel gaf mij een gevoel van heelheid, zo hoort het. Ik was hier zo enthousiast over dat ik dit graag aan anderen wilde leren doorgeven. Ook wilde ik graag Reiki inwijdingen mogen doen. Daarom ben ik opgeleid tot Reiki Master en Soul Body Fusion® Teacher.

Het werken met de ziel heb ik verder verdiept door contact te leren maken met het Archief van de Ziel oftewel de Akasha Kronieken. Dit heeft mij veel duidelijkheid gebracht in wie ik ben, waarom ik zo ben en waarom bepaalde dingen zijn gebeurd. Ik kijk er nu anders tegenaan en ben een stuk milder naar mijzelf toe geworden. Ik overzie nu sneller het grote plaatje en zie de parels op mijn pad. Het is voor mij een waardevolle aanvulling om ook andere mensen te mogen helpen meer inzicht te krijgen in hun levenspad. 

Win-win
Dit alles heeft mijn energieveld enorm veranderd. Door zoveel met energiewerk bezig te zijn voel ik nu mijn hele lichaam vibreren, ik ben meer gegrond, durf meer, ik ben minder afhankelijk van de gemoedstoestand om mij heen en blijf rustiger, ook in moeilijke tijden, met minder stress en meer zelfverzekerdheid. Mijn trilling is veel hoger geworden. Mensen die naast mij zitten zeggen als vanzelf rustig te worden. Hoe mooi is dat! Ook voor mijzelf vind ik het fijn om op mijn vrije dagen of na een kantoordag een behandeling of workshop te geven. Dat helpt mij om uit mijn hoofd te komen en in balans te blijven. Ik ben ervan overtuigd dat een goede combinatie van het aardse/materiële stuk en het onzichtbare/spirituele stuk nodig is voor een stevige, goed geaarde basis. Het brengt mij een goed leven met veel fijne mensen en mooie momenten. En dat wens ik iedereen!

Waarom is transformatie juist nú zo belangrijk

Op energetisch gebied verandert er veel. Ik hoor regelmatig dat er meer bij mensen binnenkomt waardoor ze bijvoorbeeld prikkelbaarder of sneller moe zijn. Of er is een vaag gevoel dat er iets veranderd is, maar wat dan? Heb jij dat ook?

Wat is het Aquariustijdperk en wat merken we daar in het dagelijks leven van?
In december 2020 heeft de Aarde de nullijn van het sterrenbeeld Aquarius (Waterman) gepasseerd. We hebben sindsdien officieel het Vissentijdperk achter ons gelaten en zijn begonnen aan het Aquariustijdperk. En dat is een hele andere energie. Het Vissentijdperk kenmerkte zich door het uitwerken van het ego, materialisme en macht. We weten wat dat voor (vaak minder leuke) gevolgen heeft voor de wereld. Het Vissentijdperk werkte vanuit de zonnevlecht. In het Aquariustijdperk staat het hartchakra centraal. De nadruk ligt op universele liefde en eenheid, op verbinding en dingen samen oplossen. Je bent nog steeds je eigen individu met je eigen persoonlijkheid, ook in deze verbinding met het grote geheel. Het verschil is dat je niet meer een individu bent vanuit overlevingsnoodzaak, maar een individu dat zijn aandeel heeft in een nieuwe wereld met meer licht en bewustzijn. Om dit te kunnen doen hebben onze lichamen zich de laatste decennia aangepast: we kunnen meer licht in ons lichaam vasthouden. Op dit moment zitten we in de overgangsfase, ook wel de Aquariuszuivering genoemd. In deze fase komt alles wat het daglicht niet duldde en verborgen was, naar boven. Niet altijd fijn, wel noodzakelijk om te kunnen opruimen en met een schone lei verder te gaan.

Dit alles brengt veel onrust met zich mee. Daarom is het juist nu zo belangrijk om goed geaard te blijven en te voelen wat het beste bij jou past. Door de behandelingen die je in mijn praktijk kan krijgen kom je dichter bij jezelf en wordt het makkelijker om beter om te gaan met het tijdperk dat nu aan het veranderen is. Er wordt een ruimte gecreëerd waarin je je eigen kracht weer kan ervaren. Met je hervonden innerlijke kracht kan je het leven aan, onafhankelijk van coaches. Vanuit die stevige basis groei je mee naar een hogere trillingsfrequentie. Zodat je in balans blijft en blijft genieten van het leven. En, als je jouw trilling verhoogt, trek je als vanzelf de mensen om je heen ook mee naar een hoger niveau!

Wie is mijn droomklant

Mensen zijn lichtwezens en zijn van oorsprong liefdevol. We komen naar de Aarde om een les te leren. Ik voel me prettig bij mensen die aan de slag willen met hun les vanuit hun diepere zelf. Mensen die bereid zijn om eens op een hele andere manier naar zichzelf te kijken en met deze nieuwe inzichten willen groeien. Mensen die terugkerende belemmerende patronen vanuit hun krachtige zelf op een liefdevolle manier willen oplossen. Dit begint bij het verstevigen van je eigen basis. Mensen die voelen dat er 'meer' is en nieuwsgierig zijn naar de subtiele energieën. Is de les eenmaal geleerd dan hoef je hem in een volgend leven niet meer overnieuw te doen. Het begint allemaal bij jezelf. Je bent van harte welkom!