Aura & Chakra Zelfonderhoud

Leer wat je zelf kan doen in de training Aura & Chakra Zelfonderhoud

We vinden het heel normaal om ons lichaam fit te houden door gezond te eten en regelmatig te bewegen. Behalve je fysieke lichaam heb je ook een energetisch lichaam bestaande uit je aura en chakra’s. En die hebben ook onderhoud nodig om gezond en energiek te blijven.

Een mens bestaat uit een fysiek lichaam en een bijbehorend energieveld, waaronder je aura en chakra's. Beide zijn op elkaar afgestemd en werken met elkaar samen. Samen vormen ze een geheel. In onze maatschappij ligt de nadruk op de gezondheid van je fysieke lichaam. Er wordt niet bij stilgestaan dat ook de gezondheid van je energieveld belangrijk is. Er komen iedere dag allerlei invloeden op je af die de harmonie binnen je energieveld kunnen verstoren. En dat heeft gevolgen voor je. Ben jij je er bijvoorbeeld van bewust hoeveel invloed je energieveld heeft op je gemoedstoestand? En op je lichamelijke gezondheid? Weet jij hoe kwetsbaar je bent als je geen stevig energieveld hebt? Is het voor jou altijd duidelijk welke ervaring van jezelf is en wat je van iemand anders oppikt? Het heeft allemaal invloed op je aura en chakra's. Als je het gewoon laat gebeuren zullen ze langzaam vervuilen. En daar krijg je op termijn last van.

Om je aura en chakra's te laten reinigen kan je naar een aurahealer zoals ik. Ook kan je met enige kennis en handige tips al het nodige zelf doen. Met een paar simpele oefeningen kom je al een heel eind. Dit leer je tijdens de training Aura & Chakra Zelfonderhoud. Na de training kan je thuis zelf aan de slag.

Data en jouw investering

De training wordt een paar keer per jaar gegeven, zie de agenda. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers. De training gaat door vanaf 2 deelnemers. Meld je alvast aan als jij ook wilt weten hoe je je aura en chakra’s zelf kan onderhouden. Ervaring is niet vereist, iedereen kan het!

Zie de tarieven voor je bijdrage voor de training. 

Aura en chakra zelfonderhoud