Meditatie-avonden

Verhoog je bewustzijn door te mediteren

Mediteren werd vroeger vooral als zweverig gezien. Gelukkig leven we in een periode van grote veranderingen en is ondertussen wetenschappelijk aangetoond dat mediteren echt werkt. Het is een prachtige manier om mee te groeien met de steeds hoger wordende trillingsfrequenties van de Aarde. Vroeger moesten de meesters zich afzonderen op een berg of in een grot om tijdens een meditatie naar grote hoogten te kunnen reiken. Door de hogere frequenties waarin we nu leven kan de 'gewone burger' het nu ook. Hoe mooi is dat! En door gezamenlijk te mediteren wordt het effect nog eens extra versterkt. 

De meditaties die we doen zijn gericht op groei en transformatie en brengen je naar de voor jou hoogst mogelijke dimensies. We bezoeken velden met een hoge trillingsfrequentie waardoor je bewustzijnsniveau omhoog gaat. Tijdens de meditaties krijg je ruim de tijd om deze frequenties te integreren in je lichaam. Zo helpen ze jou stevig te verankeren in de Nieuwe Aarde.

Logo mediteren pixabayHoe gaan we dit doen? We mediteren zittend op een stoel. Een kussentje, dekentje en dikke sokken zijn aanwezig om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Gezelligheid is ook belangrijk, dus we starten met een informeel kwartiertje. Vervolgens gaan we mediteren. Als je naar grote hoogtes wil moet je ervoor zorgen dat je goed geaard bent dus daar beginnen we de meditatie altijd mee. Daarna word je stap voor stap meegenomen naar de hogere frequenties. Je zal de liefde, wijsheid en kracht van deze dimensies ervaren. Dat is puur genieten! Eigenlijk wil je dan niet meer terug, maar ja, we leven nu eenmaal als mens op de Aarde. We nemen dan ook zoveel mogelijk deze liefdevolle frequenties mee terug naar de Aarde om ze toe te voegen aan het collectief.

Door deze meditaties sluit je dus beter aan bij de nieuwe hogere trillingen van de Aarde. Het zal je helpen om makkelijker door de grote veranderingsperiode te komen waar we nu middenin zitten.

Na afloop ga je geaard, ontspannen, opgeladen en met een glimlach op je gezicht weer naar huis. Iemand verwoordde het als volgt: 'Dit was precies wat ik nodig had!'

Upgrade je chakra's naar Aquariusniveau

Bij de overgang van het Vissentijdperk naar het Aquariustijdperk zijn we in een hele andere energie terechtgekomen. Het Vissentijdperk  richtte zich vanuit de zonnevlecht op het uitwerken van het ego, materialisme en macht. In het Aquariustijdperk staat het hartchakra centraal. De nadruk ligt op universele liefde en eenheid, op verbinding en dingen samen oplossen. Je bent nog steeds je eigen individu met je eigen persoonlijkheid, ook in deze verbinding met het grote geheel. Het verschil is dat je niet meer een individu bent vanuit overlevingsnoodzaak, maar een individu dat zijn aandeel heeft in een nieuwe wereld met meer licht en bewustzijn. Om dit te kunnen doen hebben onze lichamen zich de laatste decennia aangepast. Onze 7 Vissentijdperkchakra's (van stuitchakra tot kruinchakra) hebben een upgrade ondergaan en er zijn 6 chakra's bijgekomen die meer op de kosmos zijn gericht. Mijns inziens is dat een van de redenen waarom veel mensen nu sensitiever zijn voor de subtiele energieën. We ontvangen meer en kunnen meer licht in ons lichaam vasthouden.

13 chakra's kosmische mens tbv websiteIn deze meditaties richten we ons op de universele kracht van de 13 chakra's. Stap voor stap leer je wat ze voor je doen, hoe je ze voor jezelf kan inzetten. Ieder chakra heeft zijn eigen transformatiesymbool waarmee je versneld karma binnen dat chakragebied neutraliseert. Karma dat klachten en kwalen veroorzaakt, karma dat belemmerende gedachtepatronen veroorzaakt, enz. Zonder specifiek te weten waar de oorzaak zit van dit karma, doen de transformatiesymbolen hun werk. Werkt fantastisch! Ook leer je hoe je deze kracht kan inzetten voor je naasten en voor de medemens in zijn algemeenheid. Wat een mooie nieuwe mogelijkheid om jezelf en anderen te helpen!

Data en jouw investering

Wil je meedoen? Aanmelden is noodzakelijk. Het gaat door bij minimaal twee personen. Data conform de agenda. Wil je graag meedoen maar kan je er fysiek niet bij zijn? Ook digitaal zijn er mogelijkheden. Ik informeer je graag.

Je bijdrage per keer staat bij de tarieven.