Soul Body Fusion Practitioner

Wil jij Soul Body Fusion® Practitioner worden?

Soul Body Fusion® laat je hele wezen weer stralen op volle kracht! Dat doe je op een eenvoudige manier waarbij je als Soul Body Fusion® Practitioner de hoge trillingsfrequentie van de ziel van de ontvanger het hele lichaam van de ontvanger laat doordrenken. Door deze hoge trilling worden energieblokkades op alle niveaus aangepakt, voelen mensen zich gelukkiger en kunnen fysieke klachten verminderen (Soul Body Fusion® is een goede ondersteuning bij lichamelijke en psychische klachten, maar is nooit een vervanging van een consult met of behandeling door een arts of hulpverlener). Als Soul Body Fusion® Practitioner help je mensen het mooiste stukje van henzelf, hun stralende hoger zelf in al hun cellen te brengen en zo een stralende persoonlijkheid te worden. En het mooie is dat iedere sessie ook effect heeft op jou als facilitator. Door mensen te begeleiden met fusions, groei je zelf ook steeds verder.

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de VS. Ik heb bij Jonette een intensief teachers opleidingsprogramma met succes afgerond en ik wil deze mooie techniek graag aan jou doorgeven. Het is zo eenvoudig dat je het in slechts één dag of twee halve dagen kan leren. Daarna ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner en weet je hoe je Soul Body Fusion® toepast voor jezelf, je kinderen, volwassenen, dieren, planten, situaties, de hele wereld, het universum, voor van alles. Door Soul Body Fusion® help je mee om het bewustzijnsniveau van de Aarde en de toekomstige mensheid te verhogen en te verstevigen.

Cursus met of zonder certificaat

SBF-practitioner-course.jpgJe hebt keuze uit de cursus Soul Body Fusion® voor jezelf of de cursus Soul Body Fusion® Practitioner. Na de Practitioner cursus krijg je een certificaat. Als je het in je eigen praktijk wil gaan gebruiken heb je de keuze om je aan te sluiten bij Soul Body Fusion® Nederland en wordt jouw praktijk vermeld op hun website.

Het spreekt voor zich dat ervaring in het zelf ondergaan van Soul Body Fusion® gewenst is om het optimaal te kunnen toepassen voor jezelf of sessies met anderen te kunnen doen. Je hebt verder geen vooropleiding nodig om de cursus te volgen, iedereen kan het leren! Een open mind en nieuwgierigheid naar wat er nog meer is dan het fysieke, zijn voldoende. Je reserveert dus voor jezelf enkele Soul Body Fusion® sessies voordat je de cursus doet. Na de cursus is er een terugkomsessie waar je vragen kan stellen, ervaringen kan delen en kan oefenen op elkaar. Eenmaal geleerd heb je er de rest van je leven plezier van!

Data en jouw investering

SBF grail sunburst.pngVoor Soul Body Fusion® (terugkom)sessies  betaal je per keer de prijs van een uur behandelen (zie tarieven). De bijdrage voor de Soul Body Fusion® cursus (fysiek of online) is:

€ 130,- Soul Body Fusion® voor jezelf
€ 180,- Soul Body Fusion® Practitioner voor zakelijk gebruik (met certificaat)


Zie ook de inschrijf- en annuleringsvoorwaarden en de agenda voor deze cursus.

Relaxter en adequater in een noodsituatie

'Ik verhuur vakantiehuizen en soms heb ik meerdere noodsituaties in één dag. Soul Body Fusion® is dan mijn houvast!' Anneke