Munay-Ki

Munay-Ki, het pad van de wijsheid van het hart

Voor degene die al enige tijd actief zijn op het spirituele pad, zijn de Munay-Ki inwijdingen een mooie volgende stap als healingmethode in je ontwikkelingsproces.

De Munay-Ki is een eeuwenoude, traditionele healingmethode die afstamt van de Inca-sjamanen uit Peru, de Q’eros. De Q’eros sjamanen staan bekend als de ‘Hoeders van de Aarde’. De Q’eros treden met deze oude wijsheid sinds kort naar buiten. Alberto Villoldo, een psycholoog/medisch antropoloog die al meer dan 25 jaar onderzoek doet naar geneespraktijken van sjamanen van de Amazone en de Andes, heeft in samenwerking met een sjamaan van de Q’eros de leer van de inwijdingen zo aangepast dat het beter past bij onze westerse manier van denken.

De Q’eros geloven heilig in de voorspelling dat in 2012 de overgang plaatsvond naar een nieuwe wereld (wij noemen dit het Aquarius tijdperk), een wereld waarin de mens vrij is van angst en zich bewust is van eenheid.  Munay-Ki werkt met inwijdingen, met energie-overdrachten, waardoor je zeer snel een kwantumsprong maakt naar een hoger bewustzijnsniveau dat beter aansluit bij de energietrilling van dit Aquarius tijdperk.

Wat doet de Munay-Ki?

Door de Munay-Ki komt er een onderstroom van liefde in je leven. Het brengt je een gevoel van heelheid, harmonie, begrip en inzicht. Munay-Ki reinigt je aura waardoor je het verleden makkelijker kan loslaten en er ruimte komt voor nieuwe mogelijkheden. Vervolgens worden er nieuwe ‘zaadjes’ in je aura ingebracht. Deze activeren en stimuleren je innerlijke kracht van onvoorwaardelijke liefde. Deze verschuiving naar enorme liefdeskracht is niet alleen voor jezelf, maar werkt ook door op je omgeving. Het brengt je dichter bij wie je werkelijk bent. De Inca’s leren ons hoe een wereld in harmonie en overvloed kan zijn. De Munay-Ki is het Inca-pad naar vrijheid door een hoger bewustzijn.

Dit deed de Munay-Ki voor mij

Ik heb de inwijdingen als een enorm cadeau ervaren. De inwijdingen beloven veel en daar was ik best sceptisch over, maar het leek me meer dan de moeite waard om het te proberen. Ik ben blij dat ik het heb gedaan. Direct na de eerste inwijding werd ik gevoeliger voor de subtiele energieën en de inwijding van de Banden van Kracht gaf mij een gevoel van opluchting, alsof ik niet meer in mijn eentje een zware last hoef te dragen. Ik sta dichter bij de natuur en ervaar een liefdevolle en dankbare onderstroom waardoor ik milder ben geworden, zowel naar de mensen om mij heen als milder voor mijzelf. Na een inspannende dag lukt het mij beter de rust in mij terug te vinden. Ik vond het enorm boeiend en ik nodig je van harte uit ook deel te nemen aan deze uitdagende en inspirerende reis!

Workshops Munay-Ki

Geïnteresseerd? Lees dan de informatie over de workshops.