Straal van Guanyin

De Straal van Guanyin

Guanyin is de Grote Godin uit het oosten, de Godin van Mededogen. Zij brengt een zachte, vriendelijke en tegelijk krachtige energie met zich mee. Ze is een bron van inspiratie met haar vrouwelijke kosmische kracht. Quanyin wordt al eeuwenlang door miljoenen mensen in het oosten aanbeden omdat zij in moeilijke tijden helpt om ziekten, leed en pijn te overwinnen. Ze biedt een krachtige ondersteuning bij alle vormen van spirituele genezing. De Grote Godin is terug te vinden in de verschillende wereldgodsdiensten. In het boeddhisme heet zij Guanyin (China), Tara (Tibet/India) of Kanon (Japan). Ze is voor iedereen toegankelijk en wil alle mensen haar troost en redding bieden. Guanyin wordt ook steeds bekender in het westen.

Guanyin is verbonden met violet licht, de kleur van transformatie naar het liefdevolle wezen dat je in je basis bent. De heling die ze geeft doet ze samen met de Violette Vlam. De Violette Vlam is een unieke spirituele energie die je kan helpen op allerlei vlakken in je leven.

Tijdens deze bijeenkomst vertel ik je hier meer over. Via een meditatie breng ik je in contact met Guanyin en de Violette Vlam. En je ontvangt een prachtig cadeau: iedereen krijgt persoonlijk een inwijding. Daarna ga je zelf aan de slag met je nieuwe gave en zal je ervaren wat de Straal van Guanyin voor je doet.

Wat doet de Straal van Guanyin voor je?

De energie van Guanyin raakt iets bij je aan en activeert processen. Het zet je door onder andere karmabehandeling, meer in je eigen kracht. Dit betekent ook verantwoordelijk zijn voor jezelf en goed voor jezelf zorgen. De verbinding met oude lijnen en oude emoties die veroorzaakt zijn door gebeurtenissen in je (verre) verleden, wordt geleidelijk minder. Oude denkpatronen, overtuigingen en belemmeringen worden makkelijker losgelaten. De energie van Guanyin vermindert de strengheid naar jezelf toe: je wordt milder en accepteert jezelf meer zoals je bent. Door te werken met deze energie en met de juiste intentie kan ook jij dansend door het leven gaan.

Data en jouw investering

De Straal van Guanyin wordt een paar keer per jaar gegeven, zie de agenda. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers. Het gaat door vanaf 2 deelnemers. Meld je alvast aan als jij ook kennis wil maken met de liefdevolle energie van Guanyin. 

Je bijdrage voor de workshop staat vermeld in de lijst met  tarieven.

Laat je meevoeren op de Straal van Guanyin en ga in volledige kalmte en met een glimlach op je gezicht weer naar huis!

Straal van Quanyin