Soul Body Fusion® en de 5e dimensie

Soul Body Fusion® en de 5e dimensie

Naast de persoonlijke sessies en de cursussen is het mogelijk mee te doen met een workshop. Het universum is één groot energieveld dat bestaat uit verschillende dimensies. 'Wat is een dimensie? In welke dimensie bevindt de Aarde zich? Hoe kom je in een volgende dimensie? Wat heeft je bewustzijnsniveau daarmee te maken?' Dit zijn een paar voorbeelden van vragen waar mensen met interesse in spiritualiteit en zelfontwikkeling, zich mee bezighouden.

Wij zitten midden in de overgangsfase naar een volgende dimensie en gaan stapsgewijs meer leven vanuit ons hart in plaats van ons ego. In deze overgang gaan de trillingsfrequenties van de Aarde en de kosmische energieën steeds iets verder omhoog. Alles wordt daardoor beïnvloed, ook wij mensen. Er zijn mensen die er alles aan doen om het bij het oude te laten, wat de nodige onrust en angst veroorzaakt. De nieuwe energieën zijn gericht op samenwerking en harmonie. Gelukkig spreekt een leven vanuit harmonie het merendeel van de mensen aan. Het is dan fijn om een effectieve manier te hebben om je aan te passen aan de steeds hoger wordende trillingsfrequenties zodat je beter in balans blijft en weg blijft van de alom heersende onzekerheid. Door je aan te passen aan het nieuwe licht blijf je dichter bij jezelf, heeft je omgeving minder invloed op je en is het makkelijker om ook in de huidige turbulente tijd een fijn leven te hebben.

'Wat kan ik zelf doen om hier op een soepele manier mee om te gaan en dicht bij mijzelf te blijven?'

Tijdens de workshop ‘Op weg naar de 5e dimensie met Soul Body Fusion®‘ wordt inzicht gegeven in de dimensies van ons universum en het ascentieproces van de Aarde en de mensheid. Via een gezamenlijke Soul Body Fusion® zal je ervaren hoe het is om soepel mee te liften op de golven van dit ascentieproces.

Data en jouw investering

De workshop wordt een paar keer per jaar gegeven, zie de agenda. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers. De workshop gaat door vanaf 2 deelnemers. Meld je alvast aan als jij ook wilt weten hoe het zit met de dimensies en wat Soul Body Fusion® daarin betekent. Ervaring is niet vereist, iedereen kan het!

Je bijdrage voor de training staat vermeld bij de tarieven. Aanmelden is noodzakelijk.

stars Pixabay