Soul Body Fusion®

Trek meer overvloed, gezondheid en welzijn aan door Soul Body Fusion®

SBF grail sunburst.pngMerk jij ook de onrust om je heen? Heb je er last van dat alles steeds sneller lijkt te gaan? Een van de oorzaken is de toenemende trillingsfrequentie van de Aarde. Met de overgang naar het Aquarius-tijdperk is de wereld aan het veranderen. Om in deze nieuwe wereld stabiel te blijven is het belangrijk dat je meeverandert. Dus dat ook jouw persoonlijke trillingsfrequentie stijgt en je weer in harmonie resoneert met je omgeving. Voor meer blijheid, meer vitaliteit, meer gezondheid. Hoe doe je dat dan? Via Soul Body Fusion®!

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.

Lichaam en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je zit het beste in je vel als deze goed op elkaar zijn afgestemd en zoveel mogelijk eenzelfde trillingsfrequentie hebben. Bij de meeste van ons is dat echter niet zo, wat is veroorzaakt door trauma's, misbruik, verdriet en teleurstellingen. Soul Body Fusion® helpt je om je lichaam en ziel te laten samensmelten, het brengt je lichaam volledig in overeenstemming met het oneindig potentieel van je wezen. Soul Body Fusion® is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt. Het geeft je een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in werkelijkheid bent.

Waarom zou je Soul Body Fusion® juist bij Healingpraktijk Apatura doen?

Naast het toepassen van de basistechniek van Soul Body Fusion® kan ik door mijn sensitiviteit inzoomen op jouw persoonlijke situatie. Normaliter is er best veel stilte tijdens een fusion, maar als ik het gevoel krijg dat meer nodig is spring ik daarop in. Soul Body Fusion® doet altijd wat als eerste gedaan moet worden en ik laat me leiden door wat er binnenkomt. Dit geeft een extra verdieping. Bovendien doen we eerst een goede voorbereiding waardoor jij je veilig voelt om je open te zetten voor jouw zielsenergie. Zo zorgen we samen voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

Wat doet het voor je?

Soul Body Fusion® brengt voor iedereen iets anders, afhankelijk van waar jij op dat moment op zielsniveau het meest behoefte aan hebt. Mogelijke effecten zijn:

- Geaard zijn, voelbaar aanwezig in je lichaam
- Gelukkiger, blijer, meer innerlijke rust, minder stress
- In je kracht staan, meer zelfvertrouwen, grenzen beter aangeven
- Gezonder, met meer energie, beter slapen
- Je hoge trilling trekt nog meer positieve mensen en situaties naar je toe
- Je hooggevoeligheid heeft minder impact op je
- Snelle spirituele groei, paranormale gaven ontwaken of worden sterker, meer geopend hartchakra en derde oog

Er zijn al vele voorbeelden van mensen die Soul Body Fusion® hebben gedaan.

Hoe werkt dit door in mijn leven?

We leven in een onrustige en onduidelijke tijd. Hoe fijn is het dan als je op jezelf kan vertrouwen! Al je je eigen kompas kan volgen! Soul Body Fusion® verstevigt de connectie met je ziel in hoog tempo. Doordat je je meer bewust bent van je intuïtie, ga je meer handelen op basis van je ingevingen. Je ziel overziet veel beter het totale plaatje dan wij als mens met een Aards brein dat kunnen. Door Soul Body Fusion® leer je te luisteren naar je ziel. Je wordt je veel bewuster van het pad dat je voorafgaand aan je reïncarnatie voor jezelf hebt uitgestippeld. Zonder te veel te worden afgeleid door niet-relevante zijpaden en zonder te vaak in valkuilen te stappen. Je ziel wéét wat de bedoeling is voor jou. Luister daarnaar en word de beste partner van je ziel. Samen met je ziel vorm je een eenheid zoals was bedoeld toen je naar de Aarde kwam.

Speciaal voor lichtwerkers
Voel je in je hart dat jij een van de mensen bent die een rol speelt in het energetisch neerzetten van de nieuwe blauwdruk van de Aarde en al haar bewoners? Dan biedt Soul Body Fusion® een geweldig potentieel voor je.

Word je hart hier blij van of krijg je kippenvel bij het lezen?

Tijdens een Soul Body Fusion® wordt de techniek van Jonette Crowley gevolgd. Maar daar blijft het niet bij. Tijdens een sessie is er ruimte om persoonlijke uitdagingen te bespreken. Als het het ontwikkelproces ondersteunt, wordt hetgeen gebeurd is tijdens een fusion geduid. Je wordt gewezen op de synchroniciteit in je leven en de onderlinge verbanden. Je gaat niet alleen met een harmonieuze zielsverbinding naar huis, maar ook met nieuwe inzichten en een andere kijk op dingen. Bij Healingpraktijk Apatura krijg je een Soul Body Fusion® en meer.

Wil jij ook deze bijzondere samensmelting met je ziel in gang zetten? Als gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner en Teacher kan ik je hierin begeleiden. De sessies vinden één op één plaats. Dat kan zowel fysiek in mijn praktijkruimte als op afstand via Zoom. Voor het effect maakt dat geen verschil.

Als je de sessies helemaal geweldig vindt kan je daarna de Soul Body Fusion® cursus  volgen. Je leert dan hoe je Soul Body Fusion® kan toepassen voor jezelf. Heb je een eigen praktijk dan is de Soul Body Fusion® Practitioners cursus  misschien iets voor jou.