Soul Body Fusion®

Trek meer overvloed, gezondheid en welzijn aan door Soul Body Fusion®

SBF grail sunburst.pngMerk jij ook de onrust om je heen? Heb je er last van dat alles steeds sneller lijkt te gaan? Een van de oorzaken is de toenemende trillingsfrequentie van de Aarde. Met de overgang naar het Aquarius-tijdperk is de wereld aan het veranderen. Om in deze nieuwe wereld stabiel te blijven is het belangrijk dat je meeverandert. Dus dat ook jouw persoonlijke trillingsfrequentie stijgt en je weer in harmonie resoneert met je omgeving. Voor meer blijheid, meer vitaliteit, meer gezondheid. Hoe doe je dat dan? Via Soul Body Fusion®!

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.

Lichaam en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je zit het beste in je vel als deze goed op elkaar zijn afgestemd en zoveel mogelijk eenzelfde trillingsfrequentie hebben. Bij de meeste van ons is dat echter niet zo, wat is veroorzaakt door trauma's, misbruik, verdriet en teleurstellingen. Soul Body Fusion® helpt je om je lichaam en ziel te laten samensmelten, het brengt je lichaam volledig in overeenstemming met het oneindig potentieel van je wezen. Soul Body Fusion® is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt. Het geeft je een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in werkelijkheid bent.

Wat doet het voor je?

Soul Body Fusion® brengt voor iedereen iets anders, afhankelijk van waar jij op dat moment op zielsniveau het meest behoefte aan hebt. Mogelijke effecten zijn:

- Geaard zijn, voelbaar aanwezig in je lichaam
- Gelukkiger, blijer, meer innerlijke rust, minder stress
- In je kracht staan, meer zelfvertrouwen, grenzen beter aangeven
- Gezonder, met meer energie, beter slapen
- Je hoge trilling trekt nog meer positieve mensen en situaties naar je toe
- Je hooggevoeligheid heeft minder impact op je
- Snelle spirituele groei, paranormale gaven ontwaken of worden sterker, meer geopend hartchakra en derde oog

Word je hart hier blij van of krijg je kippenvel bij het lezen?

Wil jij ook deze bijzondere samensmelting met je ziel in gang zetten? Als gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner en Teacher kan ik je hierin begeleiden. De sessies vinden één op één plaats. Dat kan zowel fysiek in mijn praktijkruimte als op afstand via Zoom. Voor het effect maakt dat geen verschil.

Als je de sessies helemaal geweldig vindt kan je de Soul Body Fusion® cursus  volgen. Je leert dan hoe je Soul Body Fusion® kan toepassen voor jezelf. Heb je een eigen praktijk dan is de Soul Body Fusion® Practitioners cursus  misschien iets voor jou.